Toepassing krimpfolie

De toepassing van krimpfolie is simpel. Met de wikkelfolie omringd u het product of project dat u in wilt pakken. Bij verhitting krimpt de folie strak om het verpakte materiaal.
De krimpfolie van Foliewinkel is biaxiaal. Dit betekent dat de folie vervormt in twee richtingen, zodat het product of project geheel strak wordt omsloten.
Voor de bevestiging van de verpakkingsfolie kunt u eenvoudig gebruik maken van een speciaal krimppistool. Hiervoor kunt u terecht in onze webshop.

Producten verpakken met een onregelmatige of grillige vorm gaat perfect met krimpfolie en een krimppistool.
De sterke folie wordt rond uw producten gekrompen en sluit er nauw rond aan. Zo beschikt u steeds over een plastic verpakking die past voor elk product.

De soorten krimpfolie

De dikte van de krimpfolie is afhankelijk van de toepassing. Krimpfolie met een dikte van 120 en 150 micron is geschikt als verpakkingsfolie voor pallets met goederen die worden gebruikt bij dagelijks vervoer of voor goederen die niet te lang blijven staan in een opslag.

De krimpfolie met een dikte van 300 micron wordt gebruikt voor zeer kwetsbare goederen of goederen die in de open lucht worden vervoerd of opgeslagen. Tevens wordt deze krimpfolie gebruikt voor goederen die langdurig worden opgeslagen. Wij leveren ook brandwerende krimpfolie (NVO). Deze krimpfolie is alleen verkrijgbaar in de kleur wit en met een dikte van 300 micron.

U kunt deze verschillende diktes krimpfolie bestellen in onze webshop.

Er zijn twee soorten folie: de standaard krimpfolie en een brandvertragende krimpfolie. De standaard folie wordt het meest gebruikt voor objecten of steigers waar geen gevaar voor brand is. Deze folie is leverbaar in transparant en in de kleur wit en in dikte 120 micron, 150 micron en 300 micron verkrijgbaar.

De brandvertragende folie wordt het meest in de industrie toegepast of op plaatsen waar brandgevaar erg hoog is. Deze folie is alleen leverbaar 300 micron en in de kleur wit. Deze brandwerende krimpfolie heeft ook het certificaat DIN 4102-B1 en daarmee voldoet het aan de veiligheidsvoorschriften van de brandweer.

Foliewinkel biedt krimpfolie wit en krimpfolie transparant. Transparante krimpfolie is zeer helder transparant. De verpakte producten blijven altijd goed zichtbaar wat zeer handig is in magazijnen, zo kunt u altijd zien wat er op de verpakte pallet aan producten staat. Bovendien is krimpfolie een erg sterke en scheurbestendige inpakfolie. U kunt er zeker van zijn dat de lasnaden niet loslaten en zo blijven uw producten goed beschermt tegen stof vuil en vocht.

Wij leveren krimpfolie op rol, u kunt deze verschillende soorten krimpfolie kopen in onze webshop.

Voordelen van krimpfolie:

  • -Brandwerend
  • -Milieuvriendelijk
  • -Sterk verpakkingsmateriaal
  • -Flexibel
  • -Goedkoop
  • -Snel aan te brengen
  • -Recyclebaar
  • -DIN 4102-B1 gecertificeerd
  • -Veilig en weerbestendig kunnen werken
  • -Te gebruiken als stucloper
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Guest
maandag 24 februari 2020
keyboard_arrow_up